Kor

Kor


Vor Frue kirkes kor

I Slagelse menighed har organist Merete Kjærsbo dannet et kor, der understøtter og supplerer menigheden under messens salmer. Udover at støtte menigheden i salmerne synger koret på udvalgte søndage præludium, postludium eller under kommunionen, hvor sangmaterialet varierer fra taize, latinske, engelske og danske sange med relation til den aktuelle messe. En til to gange om måneden har koret en øveaften, typisk onsdag aften kl. 19:00-21:00, hvor forskelligt materiale øves igennem. Op til de store højtider jul og påske øves der oftere.     


Koret

Foreløbig har koret 7-8 sangere, men tanken er at udvide med flere, så koret med tiden kan blive tostemmigt, hvis sangerne er indstillet på dette. Det eneste krav for at blive en del af koret er, at du skal kunne synge rent og være indstillet på en ugentlig øvedag. Hvis du er interesseret kan du kontakte Merete på tlf: 23387248.


Korlederen

Merete er en yderst erfaren korleder og har haft både børne- og ungdomskor, damekor og gospelkor og har endda været på turne i Toscana.  De Vestsjællandske menigheder Slagelse, Holbæk & Kalundborg                                                                                      Webmaster: master@katolsk-vestsj.dk